| OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ | |
|
+17ardayıgerçekseventekkişi tatlımelegin b & a arda--gizem ardasevdalısıyım zelal ardakoliqq zeynep esra_arda ardaqolik_1466 arda_sena badboy ardammm asude ardDa_oshlLem | |~ Simqe TuRan ~| | =TuNCaYım= 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
=TuNCaYım= Taze Üye
| Konu: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Haz. 27, 2008 9:32 pm | |
| Galatasaraylı Futbolcular Okan Buruk ve Arda Turan, Doğup Büyüdükleri Bayrampaşa'da Katıldıkları Şenlikte Çocukların Sorularına İçtenlikle Cevap Verdi.
Galatasaraylı futbolcular Okan Buruk ve Arda Turan, doğup büyüdükleri Bayrampaşa'da katıldıkları şenlikte çocukların sorularına içtenlikle cevap verdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen şenlikte çocuklarla bir araya geldi. Bayrampaşalı çocukların ve ailelerinin tezahüratları eşliğinde şenliğin gerçekleştirildiği alana gelen Okan ve Arda, sergilenen halkoyunları gösterilerini ilgiyle izledi.
Sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra çocukların sorularına içtenlikle cevap verdi. Tecrübeli futbolcu Okan Buruk, Fenerbahçe'nin puan farkıyla lider olduğu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Lig sonuna kadar ne olacağı belli olmaz. Önemli olan ligin son haftasından sonra ne olacağıdır. Geçen sezon bunun için bir örnektir. İnşallah bu sezon da aynısı olur" dedi.
Sarı-lacivertli ekiple bugüne kadar süregelen ezeli rekabetin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Okan, "Ne kadar rakip de olsak birbirimizi sevmek zorundayız. Fenerbahçe şuanda lider. Ama lig sonuna kadar ne olacağı belli olmaz" diye konuştu.
Teknik Direktör Eric Gerets'in hangi oyuncuya görev vermesi konusunda yaptığı tercihleri doğru bulduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, sezon başında tekrar Sarı-kırmızılı camiaya dönüşünde olumsuz yönde çok büyük bir tepki görmediğini dile getirerek, "Çünkü sonuçta yuvama, hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim yere döndüm. Aramızda her zaman bir bağ vardı. Tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda, tekrar Galatasaray'da oynamak benim için bir hayaldi. Dolayısıyla çok büyük zorluk çekmedim. Bana destek olan insanlar
da oldu. Galatasaray'da olmak benim açımdan çok önemliydi. Şuan dünyanın en mutlu insanlarından biriyim" şeklinde konuştu.
Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'nin her iki futbolcuyu da Sarı-lacivertli takımda görmek isteğini dile getirmesi üzerine söz alan Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, "Başkanımın söyledikleri inşallah sadece dileklerinde kalır. Ben asla Galatasaray formasını terk etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Kendisini "Hasta Galatasaraylı" olarak nitelendiren genç futbolcu, çocukların forma giymek istediği hayalindeki Avrupa takımını sorması üzerine, "Ben zaten Avrupa takımında oynuyorum. O yüzden en çok istediğim yer Galatasaray" karşılığını verdi.
Çocuk şenliğinin gerçekleştirildiği platformun kurulduğu sahada futbola başladığını hatırlatan Arda, yıllar sonra aynı yere bulunduğu konumda gelmenin çok gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.
Okan Buruk ve Arda Turan daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirirken, Sarı-kırmızılı futbolcular organizasyonun sonunda araçlarına giderken zor anlar yaşadı. Şenlik alanından ayrılırken çıkışta çocukların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcular, yaşanan izdihamda araçlarına güvenlik görevlilerinin yardımıyla binebildi. | |
|
| |
| |~ Simqe TuRan ~| | Admin
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Haz. 27, 2008 10:27 pm | |
| | |
|
| |
ardDa_oshlLem Moderatör
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Paz Haz. 29, 2008 4:30 pm | |
| bitanem bnm ya seni çok seviyorum iyiki varsın | |
|
| |
asude Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Salı Tem. 01, 2008 12:21 pm | |
| ardam sen cok iyiysin yha efet iyiyki varsın askım | |
|
| |
ardammm Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Çarş. Tem. 02, 2008 2:18 pm | |
| yaaaa arkadaşlar ardanın msn si kmsede yokmu ya | |
|
| |
badboy Süper Mod
| |
| |
arda_sena Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Perş. Tem. 03, 2008 10:42 am | |
| canım benim onula her zaman gurur duyuyorum.aşkıımmmm | |
|
| |
ardaqolik_1466 Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Perş. Tem. 03, 2008 5:37 pm | |
| arda biz ve msn ne gezsin canm bizde ardanın msn si yani kendi adıma konuşuyum bende yok | |
|
| |
esra_arda Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Ptsi Tem. 07, 2008 8:59 pm | |
| askimmmmmmmmm ya | |
|
| |
zeynep Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Salı Tem. 08, 2008 11:44 am | |
| [ color=darkred][u]arda aşkım ben koyu bir fenerliyim ama senin gibi bir dünya futbolcusuna hayran olmamak elde değil [/u][/color] | |
|
| |
ardakoliqq Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Salı Tem. 08, 2008 1:55 pm | |
| | |
|
| |
zelal Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Çarş. Tem. 09, 2008 4:02 pm | |
| gerçek ten msn si kimsede yokmu | |
|
| |
ardasevdalısıyım Arda Delüsü
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Perş. Tem. 10, 2008 10:51 am | |
| ya ewt keşke onun bir kere elini tuta bilsem | |
|
| |
arda--gizem Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Perş. Tem. 10, 2008 9:08 pm | |
| arda seni çok seviyorum zeynep | |
|
| |
b & a Arda Fan
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ C.tesi Tem. 12, 2008 10:15 pm | |
| yaf arkadaşlar arda siteleri gezio mu ki arda sni sewiorm fln diosnuz yani eğer ölese şunu sölim arda seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewiorm bi tanem bnm snin hayranıym zati snin hayranın olduğm için bu sitedeym arkadaşlarla fikrimi paylaşmak için ama bzm fikirlerimz aynıı | |
|
| |
arda--gizem Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Paz Tem. 13, 2008 2:18 pm | |
| ardam canım benim sen hep böylesin zaten aşkım | |
|
| |
tatlımelegin Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Paz Tem. 13, 2008 9:26 pm | |
| yaa arkadaşlar resimleri nerden alıyorsunuz lütfen bi söyler misiniz | |
|
| |
tatlımelegin Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Ptsi Tem. 14, 2008 5:34 pm | |
| ewet msn si kimsede yok mu????? | |
|
| |
b & a Arda Fan
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Ptsi Tem. 14, 2008 8:48 pm | |
| | |
|
| |
ardayıgerçekseventekkişi Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Tem. 18, 2008 5:50 pm | |
| aşkıımm bnm o kadar iisinn kii snaa aşık olmaklaa hata yapmamışımm çünkü sn buna gerçekten fazlasıyla değersinnn dediin gibii aşkımm gerçektenn milli duygularıı çok olan birisinn senii çok seviorumm böle şeylerden hiç geri kalmıosun ne kadar işin olursa olsunn senii çok seviorummm sevgilimm | |
|
| |
ardayıgerçekseventekkişi Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Tem. 18, 2008 6:29 pm | |
| ardaamm bn sna gerçektenn aşığımmm snii okadar çok seviorumm kii bu anlatılmaz bişi snii herşeyinle çoook seviorumm bnii herşeyinle etkiliosunn sndenn sonuna kadar vazgeçmiicemm bu gerçeği herkes anladıı sonnda sıra snde ardaamm sana anlatana ulaşana kadar bırakmııcam peşinii ne olursa olsunnn çünküü bn sana gerçekten aşığımmmmmmm | |
|
| |
@RD@=KhBr@ Arda Fan
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Tem. 18, 2008 6:34 pm | |
| sen çok fazala kaptırmışsın kardeş | |
|
| |
~~ARDAKoLiK~~ Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Cuma Tem. 18, 2008 7:04 pm | |
| yardımsever sempatik aşkımmmm | |
|
| |
ArDa'MeRwE Arda Delüsü
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Paz Ağus. 03, 2008 12:56 am | |
| haber için teşekkürLer... | |
|
| |
yasemin Taze Üye
| Konu: Geri: OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ Çarş. Ağus. 27, 2008 7:40 pm | |
| ayyy yerim ben onu insallah gs den hic ayrilmaz | |
|
| |
| OKAN BURUK VE ARDA TURAN ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ | |
|